"Запознайте се с Лудовико Музети": Световният номер 24 е най-новият баща в ATP Тура

от в 15:46 на 26.03.2024
Калоян Соколов

Лоренцо Музети е най-новият баща в ATP Тура! 22-годишният италианец обяви през миналия септември, че неговата приятелка Вероника Канфалониери е бременна, а влюбената двойка вече може да се радва на своята първа рожба - Лудовико Музети. Самият тенисист обяви, че основната му цел за настоящия сезон е просто да бъде добър баща, но изглежда появата на малкия Лудовико е вдъхновила сериозно татко му, който достигна до 1/8-финалите на Мастърса в Маями след престижна победа над местния любимец Бен Шелтън.

Музети е заедно с майката на своя син от по-миналия декември, като Канфалониери е завършила графичен дизайн, но към момента работи в Sky Sport Italia и именно нейната професия я среща с голямата ѝ любов, тъй като двамата посещават събитие организирано от Supertennis, на което Лоренцо печели наградата за най-добър италиански тенисист за 2022-ра.

"Добро утро, Свят! Запознай се с Лудовико Музети" - написа щастливият световен номер 24, който днес може да направи седмицата още по-специална за себе си, ако надвие бившия шампион Карлос Алкарас и така повтори триумфа си над него от финала на ATP 500 състезанието в Хамбург преди две години.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by lorenzo musetti (@lore_musetti)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Запознайте се с Лудовико Музети": Световният номер 24 е най-новият баща в ATP Тура Калоян Соколов
Теми:  
atp | лоренцо музети | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook