Жил Симон и Виктор Троицки намериха място в основната схема на Sofia Open

от в 16:01 на 08.11.2020
Калоян Соколов

Жил Симон и Виктор Троицки са двете безспорно най-големи имена в пресявките на надпреварата, а българските фенове ще имат възможност да им се радват и в основната схема, тъй като днес те постигнаха по още една победа и така се класираха за същинската надпревара.

Симон се справи със съпротивата на Иля Марченско с 6:2 6:3, като взе сервиса на опонента си на цели 6 пъти. Топ поставеният играч в квалификациите потегли отлично, повеждайки с 5:0 гейма и затвори комфортно първата част, макар украинецът да върна един от трите брейка. Вторият сет предложи ранна размяна на пробиви, но френският ветеран впоследствие отново установи контрол над събитията на корта и закономерно триумфира в двубоя.

Троицки пък се справи с Фабрицо Орнаго, който снощи надделя над Габриел Донев, само че днес нямаше аргументи срещу класата на сърбина и бившият номер 13 се наложи с 6:4 6:2. Финалистът от първото издание на Sofia Open не даде нито една възможност на Орнаго да застраши подаването му, а същевременно реализира и трите шанса пред себе си, което му беше напълно достатъчно за крайната победа.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жил Симон и Виктор Троицки намериха място в основната схема на Sofia Open Калоян Соколов
Теми:  
sofia open | виктор троицки | жил симон

Коментари





Следвайте ни в Facebook