Жребият в Белград: Джокович оглавява схемата; Монфис е втори поставен

от в 22:25 на 21.05.2021
Мирела Николова

Сръбската столица Белград ще приеме турнир от категория АТР 250 за втори път през настоящия сезон, а списъкът с участници се оглавява от не кого да е, а от самият Новак Джокович, който взе решение да участва в надпреварата в родния си град, въпреки че тя е поместена в календара точно преди началото на Откритото първенство на Франция.

Джокович е първи поставен в схемата и като такъв почива на старта, а във втори кръг го очаква двубой срещу Егор Герасимов или квалификант. Най-близо поставен до световния №1 е неговият сънародник Миомир Кецманович, който изглежда като най-вероятен противник на Ноле в четвъртфиналната фаза. В горната половина на схемата са още Николоз Басилашвили и Душан Лайович, които Новак би могъл да срещне в спор за място на финала.

Втори поставен в турнира е световният №14 Гаел Монфис, който има едва една победа през тази година. Французинът ще се включи в надпреварата директно от втори кръг, където негов опонент ще бъде някой измежду Артур Риндеркнех и квалификант, а при евентуална победа Монфис най-вероятно ще се изправи срещу Федерико Делбонис. В долната част на схемата също така личат имената на Адриан Манарино и Филип Крайнович, между които е възможен сблъсък на четвъртфиналите.

Пълната схема за Serbia Open 2:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият в Белград: Джокович оглавява схемата; Монфис е втори поставен Мирела Николова
Теми:  
atp | белград | жребий | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook