Жребият за Маями: Григор в една четвъртина с Алкарас, Мъри-Беретини още в началото!

от в 12:42 на 19.03.2024
Елеонора Александрова

От утре започват първите мачове от основната схема на втория Мастърс турнир при мъжете за годината, Маями Оупън, като още в самото начало ни предстоят повече от интересни сблъсъци.

В първата четвъртина, където се откроява името на първия в схемата, Карлос Алкарас, се намира родният ни представител, Григор Димитров. Българинът е поставен под номер 11, като това е най-добрият ранкинг за него на турнири на такива ниво от 2018-та насам. В първия си мач той ще срещне чилиеца Алехандро Табило или квалификант. В неговата половина на четвъртината са и Адриан Маннарино, Хуберт Хуркач и Себастиан Корда.

Във втората част преобладават много интересни имена. В нея са трима представители на топ 10 - Александър Зверев, Холгер Руне и Алекс де Минор. Интересно е да се спомене, че едва във втория кръг Зверев ще може да оформи сблъсък с бившия номер 6, Феликс Оже-Алиасим.

Най-високо ранкираният играч в третата четвъртина е Даниил Медведев, следван от Каспър Рууд. Още в първия си мач руснакът ще има възможността да срещне един от най-опасните играчи в ATP тура - Мартон Фучкович, стига унгарецът да победи австралиеца Марк Пърсел.

В последната част можем да видим немалко интересни имена. Тя е предвождана на Яник Синер и Андрей Рубльов, а още утре ще станем свидетели на сблъсък между двама от най-знаменитите тенисисти - а именно този между Матео Беретини и Анди Мъри!

 

Тук можете да видите целия жребий на надпреварата в Маями:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият за Маями: Григор в една четвъртина с Алкарас, Мъри-Беретини още в началото! Елеонора Александрова
Теми:  
маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook