14 поредни загубени точки по-късно: Контузия на Шварцман прати Синер в трети кръг в Монако

от в 16:46 на 12.04.2023
Мирела Николова

Сблъсъкът между Яник Синер и Диего Шварцман изглеждаше, че ще бъде един от най-интригуващите в днешната програма на Мастърса в Монте Карло, но за съжаление, контузия на аржентинеца не му позволи да покаже нито частица от своите възможности на червено и двубоят завърши след 6:0 3:1 и отказване. Така италианецът продължава към третия етап на турнира в Княжеството след само 38 прекарани минути на корта, а в битка за място на осминафиналите му предстои да се изправи срещу десетия поставен Хуберт Хуркач.

Още от самото начало на двубой ясно си пролича физическият дискомфорт, който изпитва южноамериканецът, и това не му позволяваше да бъде конкурентоспособен на световния №8. От своя страна, италианецът бе абсолютно безпогрешен във всеки един аспект, а 13-те непредизвикани неточности на противника допълнително улесниха задачата на Синер, който съвсем скоро се поздрави с успеха в дебютния сет.

Проблемите за аржентинеца продължиха да го безпокоят и във втората част, където той все пак успя да спечели откриващото си подаване, но впоследствие съвършената игра на южнотиролеца остави световния №37 без отговор и след цели 14 поредни загубени точки Шварцман взе решение да прекрати срещата преждевременно.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
14 поредни загубени точки по-късно: Контузия на Шварцман прати Синер в трети кръг в Монако Мирела Николова
Теми:  
atp | диего шварцман | монте карло | Обзори | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook