Азаренка и Сабаленка с двусетови победи, очакват ги трудни мачове в трети кръг

от в 01:30 на 02.09.2021
Диана Андреева

Световната номер две и оглавяваща долната половина на схемата при дамите Арина Сабаленка се поздрави с нова победа пред погледа на публиката в Ню Йорк. Белaруската тенисистка се справи без никакви колебания с 1/2-финалистката от Ролан Гарос 2021 Тамара Зиданшек, надделявайки с 6:3 6:1.

За разлика от откриващия си двубой на US Opem 2021, Сабаленка бе далеч по-категорична в изявата си през днешния ден и не се поколеба нито за миг. Арина се представяше добре както на сервис, така и на ретур. За сметка на това Зиданшек бе далеч от това да се съревновава равностойно срещу именитатат си противничка и след точно 59 минути игра се предаде, оставайки на крачка от следващата фаза.

В друг мач от днешната програма Виктория Азаренка надви съпротивата на Жасмин Паолини. Миналогодишната финалистка от надпреварата се наложи в последователни сетове - 6:3 7:6(1), и така намери място в третия кръг на US Open 2021. Там й предстои двубой не с кого да бъде, ами с показващата наистина класна игра през тази седмица Гарбинье Мугуруса. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Азаренка и Сабаленка с двусетови победи, очакват ги трудни мачове в трети кръг Диана Андреева
Теми:  
us open | Арина Сабаленка | виктория азаренка | жасмин паолини | тамара зиданшек

Коментари





Следвайте ни в Facebook