Бианка Андрееску обяви, че се разделя с дългогодишния си треньор

от в 17:00 на 09.06.2021
Владислав Риждов

Бианка Андрееску обяви, че се разделя с дългогодишния си треньор Силвен Бруно. Новината идва, след като канадската тенисистка отпадна още в първия кръг на Ролан Гарос.

"Със свито сърце бих искала да информирам феновете си, че моят дългогодишен треньор, приятел и ментор, Силвен и аз, решихме взаимно да прекратим нашите професионални отношения. Приятелството ни обаче ще живее вечно, изминаха четири невероятни години. Благодарна съм за всичко, което постигнахме заедно, както и за всичките ни страхотни моменти. Силвен беше повече от треньор....той е семейство", сподели Андрееску в изявление към своите фенове.

Под ръководството на Бруно Андрееску проби в женския тенис през 2019 година, печелейки титлата на Индиън Уелс, а по-късно през сезона триумфира и на US Open. След труимфа си в Ню Йорк, Бианка получи контузия на коляното по време на финалите на WTA, а от тогава е изиграла едва 15 мача, като контузиите пречеха на нейното развитие. Преди да дойде на Ролан Гарос, Андрееску бе изиграла само три мача на клей, след като няколко положителни теста за COVID-19 възпрепятстваха канадката да се състезава пълноценно.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бианка Андрееску обяви, че се разделя с дългогодишния си треньор Владислав Риждов
Теми:  
wta | бианка андрееску | силвен бруно

Коментари





Следвайте ни в Facebook