Бивш топ тенисист: Няма кой да спре Джокович в първите кръгове

от в 14:00 на 27.06.2021
Диана Андреева

Новак Джокович със сигурност е един от основните фаворити за спечелването на титлата в Лондон. Сърбинът е на път да вдигне своя 20 трофей от Големия шлем в случай, че стане шампион на Уимбълдън, а според бившият състезател и анализатор на Tennis Channel Николас Перейра Джокович е "над всички останали в надпреварата". Ето какво точно каза 2-кратният победител от ATP:

"Дрейпър изобщо не е за подценяване, обаче Джокович е над всички останали в надпреварата. Новак има големи шансове за титлата, той е фаворит за мен. Е, Андрей Рубльов достигна финала в Хале, но видяхме как Юмбер го надви. Руснакът далеч не е състезател за тази настилка и не вярвам, че ще е конкурентен. А Кевин Андерсън не е изобщо във форма. Фокина пък наскоро се отказа от двубой заради контузия, така че също не може да спре Джокович.

Като цяло няма кой да спре Джокович в първите кръгове. Аз наистина вярвам, че той ще се чувства наистина комфортно в Лондон, а фактът, че е настоящ шампион само му вдъхва допълнително доверие.", завърши Перейра.

 

 

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бивш топ тенисист: Няма кой да спре Джокович в първите кръгове Диана Андреева
Теми:  
алехандро давидович фокина | андрей рубльов | джак дрейпър | новак джокович | роджър федерер - кевин андерсън | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook