Дискусия на живо: Време е за тенис на трева!

от в 16:14 на 13.06.2021
Калоян Соколов

Ролан Гарос вече върви към своя финал, а това означава, че клеят ще бъде заменен с тревата и силно сервиращите играчи отново ще с почувстват в свои води. Първите надпревари на най-бързата настилка вече стартираха, а времето за тяхното провеждане е силно ограничено заради изтеглянето на Откритото първенство на Франция с една седмица напред.

На нас пък ни остава да се надяваме на скорошно завръщане от страна на Григор Димитров, който напусна злощастно двубоя си в Париж срещу Маркос Гирон, само че вчера първата ни ракета поднови тренировки и изглежда решен да се появи за Уимбълдън. Цвети Пиронкова пък ще изиграе първата си среща от четири години насам на покритието, което безспорно е донесло най-големите успехи в кариерата на сънародничката ни.

Интригата в състезанието между Голямата Тройка също е налице, защото в Лондон един измежду Роджър Федерер и Рафаел Надал може да вземе водачеството по брой титли от Шлема, докато Новак Джокович следва плътно дваамта си големи конкуренти. При дамите Серина Уилямс също ще има за цел да се поздрави с историческа 24-та купа от "мейджър" състезанията, само че ще има солидна конкуренция и задачата наглед изглежда трудно постижима.

За нас остава единствено да се наслаждаваме на любимата ни игра и да коментираме всичко най-любопитно от света на тенис в нашата дискусия на живо!

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дискусия на живо: Време е за тенис на трева! Калоян Соколов
Теми:  
Коментари на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook