Джокович: Не ме интересува дали феновете ме обичат

от в 09:03 на 19.02.2020
Павел Димитров

Сръбският тенисист Новак Джокович говори за отношенията си с феновете.

"Много е писано за това как не всички ме обичат, но пък усещам, че се отнасят добре с мен. Когато играя срещу Федерер или Надал, публиката ги подкрепя, но това не означава, че ме мрази или че трябва да настроя сръбските фенове срещу останалия свят. Не обичам истории от типа "Сърбия срещу целия свят".

Дори хората да не ме обичат, защо да наливам масло в огъня по тази тема? Не искам да се занимавам с негативни емоции, омраза, гняв и т.н. Понякога ме разсейват и аз давам воля на емоциите си. Не се гордея с това, но съм човек, който прави грешки, така че се опитвам да ставам по-добър всеки ден. Ако реагирам на историите за това как не ме харесват, само ще подхраня още и още. Не ми е нужно такова нещо, не ме интересува дали ме обичат или не.

По принцип ние се избягваме един друг, но не всяка съблекалня е достатъчно голяма, така че понякога се засичаме с опонентите си. Случва се да вземаме душ в съседни кабини. Това е малко неприятно, екипът ми и аз се оказваме в неудобни ситуации", завърши Джокера.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович: Не ме интересува дали феновете ме обичат Павел Димитров
Теми:  
новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook