Джокович по повод острия език на баща си: Винаги ще бъда на негова страна

от в 06:19 на 15.04.2021
Мирела Николова

Бащата на Новак Джокович - Сърджан, многократно е показвал, че не се страхува да изразява публично мнението си, независимо как ще бъде прието то от обществото. Както всеки един родител, така и той винаги застава на страната на своя син и го подкрепя, независимо от всичко, като не пести ласкателства по адрес на наследника си. По-рано тази година той недвусмислено заяви, че Джокович не само е най-великият тенисист, но и най-добрият спортист изобщо. 

По време на пресконференцията си след успеха в първия си двубой в Монте Карло над Яник Синер световният №1 бе попитан как приема тези смели изказвания на баща си:

"Баща ми винаги е бил най-голямата подкрепа, която съм имал, особено в ранното ми детство", сподели Ноле. "Очевидно е, че не мога да повлияя на това, което той казва в публичното пространство. Нещата са такива, каквито са. Всеки има право на различно мнение. Трябва да го приема и да го уважавам. Баща ми е изключително емоционален човек. Той ме защитава и ме обича с цялото си сърце. Знам, че го прави с най-чисти и най-добри намерения."

Несъмнено голяма част от твърденията на Джокович-старши са силно противоречиви и предизвикващи множество полемики сред почитателите на тениса в социалните мрежи, като дори самият Новак признава, че има моменти, в които не споделя мнението на баща си:

"Всички казваме или правим неща, които останалите хора може да възприемат като обидни", продължи 18-кратният шампион от Шлема. "Напълно разбирам това. Въпреки всичко аз все още стоя зад баща си, каквото и да прави. Ние сме семейство. Разбира се, винаги ще остана на негова страна и ще го защитя, макар че не​​винаги мога да се съглася с всичко, което казва", завърши Джокера.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович по повод острия език на баща си: Винаги ще бъда на негова страна Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | новак джокович | сърджан джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook