Федерер: Това бе най-силният ми мач през седмицата, финалът ще бъде интересен

от в 08:43 на 28.10.2018
Калоян Пламенов

Роджър Федерер остана изключително доволен от себе си след успеха с 6:1, 6:4 над руснака Данил Медведев след който се класира за финала на домакинския си турнир в Базел. След мача Маестрото обяви, че това е бил и най-силният му мач през седмицата.

Той можеше да спечели доста по-убедително втория сет, но допусна опонентът му да върне един от пробивите, но все пак завоюва лесно успеха и за миг не се затрудни с младия руснак.

"Доволен съм от всичко, защото изиграх най-добрия си мач през седмицата. Най-после успях да покажа моята игра на корта и в крайна сметка демонстрирах стабилност при представянето си, и резултатът само потвърждава това нещо", обяви той след мача.

"По мое мнение Данил игра по-слабичко, отколкото игра в Шанхай, когато двамата се срещнахме за първи път на корта. Определено той е понатрупал умора през тежкия сезон и това си пролича днес".

"Радвам се, че се класирах отново за финала и ще имам пред себе си възможност да спечеля още един трофей на родна земя. Ще играя ли по същия начин в него? Не знам, но при всички положения ще бъде интересно".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер: Това бе най-силният ми мач през седмицата, финалът ще бъде интересен Калоян Пламенов
Теми:  
данил медведев | мариуш копил | роджър федерер | тенис | тенис турнир в базел

Коментари





Следвайте ни в Facebook