Федерер започва срещу сърбин защитата на титлата си в Базел

от в 17:17 на 20.10.2018
Калоян Пламенов

Роджър Федерер ще започне защитата на титлата си на на АТР 500 турнира в Базел срещу сърбина Филип Крайнович. До момента той има 8 титли от турнира и през този сезон ще гони деветото си отличие на домашна сцена. До този момент Маестрото има цели 13 финала в надпреварата.

Швейцарският ветеран е водач в горната част на схемата, като негов потенциален противник на 1/4-финалите е американецът Джак Сок. В долната част на схемата водач е Александър Зверев, който се очертава и като един от най-сериозните противници на Маестрото за трофея.

Германецът с руски корени ще започне участието си срещу холандеца Робин Хаасе, а Марин Чилич ще срещне в първия си мач от турнира младата канадска надежда на световния тенис Денис Шаповалов.

Стан Вавринка ще има коварен съперник също на старта и ще трябва да премери сили с представителя на Франция Адриан Манарино, който напоследък се намира в добра форма. 

Миналогодишният финалист Хуан Мартин Дел Потро бе планирал участието си в турнира, но бе принуден да се откаже от него заради проблеми с контузия, която ще го извади от игра за известно време.

Възможните 1/4-финали според номерата на поставените:
Федерер - Сок
Циципас - Медведев
Чекинато - Чилич
Баутиста-Агут - Зверев

ПЪЛНИЯТ ЖРЕБИЙ В БАЗЕЛ!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Федерер започва срещу сърбин защитата на титлата си в Базел Калоян Пламенов
Теми:  
роджър федерер | тенис | тенис турнир в базел

Коментари





Следвайте ни в Facebook