Григор: Чудесно е да имам тези момчета до себе си!

от в 13:10 на 31.12.2019
Павел Димитров

Момчетата от българския отбор за успяха да откраднат няколко часа за почивка между интензивните тренировки преди старта на ATP Cup. Екип на организаторите беше заедно с националите ни на "North Sydney Olympic Swimming Pool". Ето какво споделиха те пред камерите им:

"Тенисът винаги е бил моята страст. Когато растях в България, мечтаех да дам нещо на страната си.", заяви Димитров.

"Чудесно е да имам тези момчета до себе си! Надявам се да им предам нещо, за да могат да минат на следващо, по-високо ниво. Дано един ден да постигнат това, което постигнах аз.", допълни Гришо     

"Винаги е специално, когато играеш за страната си! Може би е малко по-различно, защото това е индивидуален спорт, но пък сега ще гледаме да се насладим на времето ни заедно." - Димитър Кузманов.

"Бил съм тук няколко пъти. Сега обаче е различно. Не съм тук сам, ще се състезавам заедно с отбора. Градът винаги е бил гостоприемен. Всеки път може да откриеш някое ново място, нов ресторант. Не съм сигурен, но мисля, че това ще е 10 или 11 година поред, в която ще посрещна тук Нова година. Какво повече бих могъл да искам?", завърши Григор Димитров.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор: Чудесно е да имам тези момчета до себе си! Павел Димитров
Теми:  
atp cup | григор димитров | димитър кузманов | тенис | тенис бг

Коментари





Следвайте ни в Facebook