И вторият българин е на австралийска земя: Кузманов е готов да дебютира на Australian Open

от в 14:37 на 27.12.2021
Диана Андреева

Димитър Кузманов ще дебютира на Australian Open през идния месец. За първи път в своята кариера Мико ще взече участие в квалификациите на надпреварата, а същевременно ще се включи и в други събития от австлалийското турне. Кузманов пристигна в Австралия по-рано днес, за да може да се адаптира към условията на игра на континента, преди да открие кампанията си за сезон 2022. 

В хода на своята предсезонна подготовка Кузманов тренира както в България, така и в Монако. По време на престоя си в Монте Карло българинът имаше възможност да проведе спаринги с играчи като Холгер Руне и Джанлука Магер. Сега Мико вече е напълно готов за налалото на 2022-а и ще се опита да продължи доброто си представяне от миналата година, когато дебютира в топ 200 и спечели своята първа Challenger титла.

Новината за пристигането си в Австралия съобщи самият Кузманов, който сподели кратко видео от град на континента. По-рано стана ясно и кой е първият турнир, в който нашето момче ще се изяви, а това ще бъде Чалънджър надпреварата в Бендиго.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
И вторият българин е на австралийска земя: Кузманов е готов да дебютира на Australian Open Диана Андреева
Теми:  
Австралия | димитър кузманов | кузманов

Коментари





Следвайте ни в Facebook