Карацев: Миша Зверев ми подари няколко чифта свои тениски по време на AO 2021

от в 12:34 на 30.03.2021
Диана Андреева

От началото на сезон 2021 Аслан Карацев изненадва света на тениса с представянето си в Тура. Руснакът, който в миналото е бил считан за един от най-обещаващите играчи в страната си, дебютира в основната схема на турнир от серията Голям шлем едва на 27-годишна възраст. През тази седмица Карацев участва в ATP Masters 1000 Miami Open, но през вчерашния ден отстъпи в последователни сетова на Себастиан Корда.

Независимо от добрите си резултати през последните месеци, Аслан често е обсъждан относно екипировката, с която излиза на корта. Руснакът използва стари колекции на марката Адидас, но това по никакъв начин не го кара да се чувства неприятно. Той неведнъж е споделял, че не вижда нужда да обръща внимание на облеклото си. По време на Australian Open Карацев се е сдобил с няколко чифта нови блузи, които са му били подарени от Миша Зверев по време на Australian Open. Повече за случилото се разказа самият Карацев в интервю:

"Не знам от къде знаете за тази история, но все пак ще ви разкажа? След края на един от моите мачове бях в съблекалнята на Мелбърн Парк, а по това време Миша също беше там. Той попита дали имам нужда от чифт допълнителни тениски. Аз също играя с Adidas, така че приех предложението. Преди пет години имах договор с този производител и все още имам доста дрехи на тази марка, но те не са от най-новите модели. Може би Миша видя, че играя със старите колекции, но аз наистина не се интересувам от дрехите, които носяОчевидно Миша просто е имал твърде много екипи “, цитираха пресслужбата на АТП Карацев.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Карацев: Миша Зверев ми подари няколко чифта свои тениски по време на AO 2021 Диана Андреева
Теми:  
adidas | аслан карацев | миша зверев

Коментари





Следвайте ни в Facebook