Касаткина вдигна титлата в Санкт Петербург след отказване на Гаспарян

от в 17:10 на 21.03.2021
Диана Андреева

Дария Касаткина е новата шампионка в Санкт Петербург! Страхотното представяне на рускинята през тази седмица завърши с успех над участващата с уайлдкард в надпреварата Маргарита Гаспарян след 6:3 2:1 и отказване от страна на световната номер 126, поради контузия. 

Руският тенис безспорно се развива страхотно през последните големи, а перфектен пример за това бе провелия се турнир в Санкт Петербург през тази седмица, в който сред последните осем в надпреварата имаше само една състезателка, която не бе представителка на домакините. Доверието на организаторите в Маргарита Гаспарян бяха оправдани от 26-годишната тенисистка, която по пътя към финала отстрани две поставени състезателки, включително най-високо ранкираната в събитието Екатерина Александрова.

Титла в Мелбърн в края на февруари и триумф в Санкт Петербург по-рано днес са само част от постиженията на Касаткина през 2021 година. Тя достигна до 1/8-финалите в Абу Даби в дебютното си участие на турнир през сезона, а именно добрата игра на Дария през последните няколко седмици й осигуриха място в топ 40 от утре. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Касаткина вдигна титлата в Санкт Петербург след отказване на Гаспарян Диана Андреева
Теми:  
дария касаткина | маргарита гаспарян | санкт петербург | тенис турнир в санкт петербург

Коментари





Следвайте ни в Facebook