Кириос: Не познавам добре Надал

от в 17:44 на 25.01.2020
Павел Димитров

Медийната война между Ник Кириос и Рафаел Надал продължава вече 12 месеца. Предстои да разберем дали ще видим ендшпила й в понеделник или тя ще продължи още месеци наред. Австралиецът говори пред медиите за очакванията си от двубоя с Надал и какво в крайна сметка е отношението му към Матадора. 

"Наистина не познавам Рафа. Никога не съм прекарвал кой знае колко време с него. Така че всъщност не знам що за човек е. Никога не съм казвал ... Искам да кажа, че изобщо не го познавам."


"Адски добър тенисист. Не го познавам извън корта. Сигурен съм, че е добър човек."

"Последният път, когато играх срещу него, беше на Уимбълдън. Беше оспорван мач мач, 7-6 в четвъртия сет. В края на деня сме просто двама различни тенисисти.“

"Независимо дали се харесваме или не, мисля, че трябва да има уважение между нас."

"Той е един от най-великите за всички времена. Прочетох също, че той е казал, че присъствието ми в Тура е добро за тениса."

Кириос ще прекара неделята във възстановителни процедури, преди да се изправи срещу Надал на "Род Лейвър Арена" в понеделник.

"Изключително съм развълнуван, честно казано. Да играеш с един от най-великите тенисисти на Централния корт на домашния Шлем. Това е дяволски добро.", завърши австралиецът.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кириос: Не познавам добре Надал Павел Димитров
Теми:  
australian open | ник кириос | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook