Кои са най-популярните тенис-базирани слот игри?

от в 14:21 на 19.06.2021
Tennis.bg

Онлайн казината стават все по-изобретателни и ни позволяват да открием доста интересни и тематични игри, базирани не само на истории и приключения, но дори и на спорт. Имайки предвид факта, че технологията не се е променяла с години и запазва основния принцип на игра, повечето студиа започнаха да произвеждат заглавия с най-различна тематика, но всяка една промяна се прави винаги в полза на потребителите.

Ето защо откриваме, че има много налични тенис слот игри, с които почитателите могат да се забавляват, докато чакат следващия важен мач. Ще забележим и още едно интересно предложение, което можем да открием в платформата на родните брандове. Анализаторите предлагат да разгледате някои от интересните предложения за Winbet казино научете тук и не забравяйте да обърнете внимание на виртуалните спортове. Там също ще открием една добра тенис алтернатива, но нека се върнем на някои от най-добрите базирани слот игри.

Започваме с Tennis Stars - игра, която и до този момент се смята за изключително приятна и спазваща всички основни изисквания на почитателите. Разработчикът е Playtech, известен с доста интересни предложения. Тенисът е с много ясно описани правила, но тук имаме цели 40 печеливши линии. Ще открием че тук присъстват някои от добре познатите звезди, както и разнообразно тенис оборудване. Разполагаме с купа, която играе ролята на wild символ - неговата отговорност е да допълва печелившите линии. Спокойно можем да се пренесем на виртуалния корт, но с малко по-различни правила.

Второто интересно предложение е създадено за Microgaming Inc и носи името Center Court. Прилича много на горното предложение, но с тази разлика, че тук ще открием 9 печеливши линии, както и възможност да се състезаваме за цели 9 различни трофея. Графиката се различава, но ще открием и присъствието на още 9 звезди, като много от тях сме виждали в действие. Освен това не е трудно да попаднем и на някои скрити бонус игри, които повишават шансовете за успех.

Tennis Champion е особено щедро заглавие с някои доста интересни опции. Интересното тук е, че първо получаваме много добра графика и анимация, следвани от доста интересни възможности. Анализаторите посочват множителя като един особено приятен елемент, който често може да умножи по 15 успешното завъртане, а също така студиото е оставило и още един по-специален, който повишава успешното до завъртане до 1200. Обикновено множителят се натрупва по време на игра, следователно мнозина предпочитат да не достигат толкова бързо до него.

Играта Wimbledon е от онези, в които за по-сериозен успех се изисква от вас да имате само малко повече късмет. Не се налага да правите прогнози, защото ротативката е класика и с много лека и приятна графика ни пренася на кортовете на престижния турнир. Тук ще открием безплатни завъртания, бонус нива и автоматична игра. Анализаторите я смятат като една от добрите опции, особено ако искате да видите чистата форма на ротативка, изискваща само по-добро усещане за късмет.

В повечето случаи ще открием, че повечето ротативки на спортна тематика ни срещат с някои от големите звезди и ни гарантират забавление, особено след като бонусите са достатъчно приятна възможност. Все пак да не забравяме, че посоченият бранд в горните редове може да ни даде още една приятна възможност за тенис алтернатива под формата на виртуален спорт. Тоест имаме почти реалните играчи, но се състезават в рамките на няколко минути. Срещата се контролира от компютър и 24 часа в денонощието ще попаднем на някоя доста впечатляваща виртуална среща.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кои са най-популярните тенис-базирани слот игри? Tennis.bg
Теми:  
тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook