Крайнович: Фонини често ме нарича циганин, но аз му отвръщам със същото

от в 06:09 на 15.04.2021
Диана Андреева

Фабио Фонини неведнъж е влизъл в пререкания по време на своите участия в професионални мачове, но както Филип Крайнович разказа в интервю, подобни ситуации могат да бъдат причината да се създаде добро приятелство, което се гради на открити отношения и е изпълнено със забавни моменти. Такава е именно историята между двамата състезатели, а първият им общ спомен е на турнира в Хамбург през "далечната" 2014 година. 

"Срещнахме се в Хамбург преди доста години. По време на мача той ме нарече сръбски циганин, но аз не му се разсърдих. Всъщност след тази ситуация отношенията ни се затоплиха, в момента се разбираме добре. Познаваме се от много години. Редовно се шегуваме помежду си - той ми казва, че съм циганин и аз му отвръщам, че той също е.", цитира думите на Крайнович Луиджи Гато в Twitter.

По-късно днес те ще се срещнат за своя четвърти професионален мач помежду си и трети на ниво ATP, като до момента Крайнович води с 2:1 победи в преките им двубои. В тази осмина на схемата са още Каспър Рууд и шампионът на Andalucia Open 2021 Пабло-Кареньо Буста. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Крайнович: Фонини често ме нарича циганин, но аз му отвръщам със същото Диана Андреева
Теми:  
монте карло | фабио фонини | филип крайнович | фонини

Коментари





Следвайте ни в Facebook