Медведев преди мача с Григор: Той изглежда преодолял трудностите и отново е в топ форма

от в 19:10 на 17.02.2023
Калоян Соколов

Даниил Медведев доказа през днешния ден, че отново е готов да атакува върховете в световната ранглиста. Руснакът наскоро напусна първите 10 на подреждането, но това по-скоро ще бъде само временно явление, защото днес той разгроми миналогодишния шампион Феликс Оже-Алиасим, за да продължи към полуфиналите в Ротердам, където го очаква мач с Григор Димитров. Досега бившият номер едно е спечелил 4 от 6-те си сблъсъка с първата ни ракета, но сам призна за сериозния напредък на Гришо в последните седмици и предрече, че утре ще станем свидетели на крайно оспорван двубой:

"Днес играх много по-добре спрямо предишните кръгове. Опитах се да съм активен от самото начало и удрях топката изключително здраво, което създаваше сериозни проблеми на Феликс. Знаех, че той е шампионът и няма да бъде лесно, но аз винаги играя за победа, който и да е е от другата страна на мрежата.

Нямам търпение да изляза утре на корта за мача си с Григор. Срещу него винаги е трудно и изглежда преодолял трудностите, които имаше през последните няколко години, защото стартира отлично настоящия сезон и отново е в топ форма. Днес той изигра невероятен мач, като изоставаше през повечето време, но се пребори за успеха и утре очаквам сериозна битка" - заяви Медведев.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев преди мача с Григор: Той изглежда преодолял трудностите и отново е в топ форма Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | даниил медведев | интервюта | ротердам

Коментари





Следвайте ни в Facebook