Мугуруса и Сабаленка записаха нови двусетови успехи

от в 06:02 на 10.02.2021
Валери Андреев

Гарбинье Мугуруса също записа втора поредна победа на Australian Open 2021, след като испанката надделя над Любмила Самсонова с 6:3 6:0, като по този начин си гарантира двубой срещу Зарина Диас в трети кръг на надпреварата. 

Испанката днес сервираше много постоянно и уверено, което й позволяваше да диктува своите сервис геймове, а в хода на срещата тя не само че не допусна опонентката й да стигне до брейк, а за целия двубой, Мугуруса отстъпи в едва 10 точки на собствено подаване. От друга страна, Самсонова се опитваше да бъде много агресивна, за да не позволи на съперничката си да диктува събитията на корта, ала тази тактика се оказа неуспешно, защото доведе до твърде много грешки за рускинята.

Арина Сабаленка елиминира рускинята Дария Касаткина след 7:6(5) 6:3, за да си гарантира място в третия кръг на Australian Open. Състезателката от Беларус изигра изключителнен двубой и заслужено се поздрави с успеха. Сабаленка показа изключително агресивна игра и записа голям брой печеливши удари, като в хода на срещата тя реализира над 4 пъти повече такива от Касаткина, което беше основната причина за победата ѝ.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мугуруса и Сабаленка записаха нови двусетови успехи Валери Андреев
Теми:  
Арина Сабаленка | гарбине мугуруса

Коментари





Следвайте ни в Facebook