Навратилова: Ще е невероятно пак да видим финал Федерер - Надал

от в 04:01 на 07.07.2018
Георги Христов

Легендарната Мартина Навратилова разкри, че се надява да види на финала на Откритото първенство на Великобритания Роджър Федерер и Рафаел Надал. Двамата имат десетки дуели, но точно преди 10 години изиграха най-паметния си мач именно на Уимбълдън, когато Матадора успя да вдигне за първи път трофея в турнира.

„Много малко се тенисистите, които имат повече опит от тях в турнирите от Шлема. Това, което ги обединява е също фактът, че 10 години след онзи паметен финал на те продължават да са гладни за успехи и се наслаждават на играта си. Невероятно е да ги гледаш. Няма какво да се лъжем - всички искаме финал между Роджър и Рафа.

"Много е трудно да се определи най-великият мач на всички времена, но аз мога да кажа, че финалът между тях преди 10 години имаше всичко. Дори мачболът беше подкосяващ краката. Ако Рафа не беше спечелил този мачбол, вероятно срещата щеше да бъде прекъсната заради тъмнина. Ще бъде невероятно, ако ги видим на финала тук 10 години по-късно след онзи епичен мач“, каза тя.

Познай мачовете Уимбълдън и спечели билети за Финалите на ATP в Лондон


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Навратилова: Ще е невероятно пак да видим финал Федерер - Надал Георги Христов
Теми:  
мартина навратилова | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook