Неспособен да удари форхенд: Контузия заплашва участието на Алкарас в Монте Карло

от в 09:04 на 09.04.2024
Калоян Соколов

Контузия застрашава участието на Карлос Алкарас на Мастърса в Монте Карло. Испанецът се появи на тренировъчни корт със сериозна превръзка върху дясната си предмишница и сведе интензитета на заниманието си до минимум. Алкарас почти не загря преди тренировката, а Хуан Карлос Фереро му подаваше топки от един кош и изобщо нямаше момент, в който треньорът се опита да разиграва от дъното на корта със своя възпитаник.

Наглед бившият номер едно сервираше нормално, но се видяха сериозни проблеми при неговия форхенд, който Карлитос не удари нито веднъж нормално и единствено подсичаше топката, която видимо не можеше да бъде засилена от испанеца и често се стигаше до негови отигравания, които попадат в центъра на мрежата. Припомняме ви, че испанецът все още не е постигал победа в Монте Карло и през миналата година дори се оттегли от състезанието, а това наглед изглежда като разумното решение и този път, имайки предвид, че има да защитава титли от турнирите в Мадрид и Барселона.

Засега обаче шампионът от Уимбълдън не планира оттегляне от надпреварата и ще се надява да се почувства по-добре до утрешния ден, когато ще трябва да премери сили с Феликс Оже-Алиасим, срещу когато има негативен баланс в досегашните двубои помежду им.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Неспособен да удари форхенд: Контузия заплашва участието на Алкарас в Монте Карло Калоян Соколов
Теми:  
atp | карлос алкарас | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook