Ново шоу с марка Кирьос и Кокинакис: Австралийците вече са четвъртфиналисти на АО!

от в 10:11 на 23.01.2022
Владислав Риждов

Ник Кирьос и Танаси Кокинакис шокираха двойка номер едно в света в петъчния ден, а днес местните любимци взеха скалпа на друг от поставените тандеми - Ариел Бехар и Гонзало Ескобар, надигравайки ги с 6:4 4:6 6:4 и ще спорят за място на полуфиналите в Мелбърн.

Срещата стартира с ранни шансове за брейк и от двете страни, но до такъв не се стигна, а впоследствие двете двойки печелеха с лекота подаванията си. Първите, които достигнаха до по-сериозни възможности в остатъка от откриващата част, бяха Кирьос и Кокинакис. В края двамата се възползваха от колебания при сервис на съперниците си и нанесоха решителен удар, преди категорично да сложат край на сета.

Втората част също започна равностойно, но опитните Бехар и Ескобар бързо успяха да се окопитят. С прецизна игра при ретур и в близост до мрежата, поставените под номер 15 си извоюваха преднина от 4:1. Кирьос и Кокинакис обаче изравниха резултата след серия от три поредни гейма, но в края нов спад от тяхна страна бе наказан от техните съперници и така развръзката отиде към решителен сет.

Австралийците поставиха под напрежение своите опоненти с мощните си удари от дъното на корта, а Бехар и Ескобар не издържаха на натиска и се пропукаха в средата на сета. Това вдъхна още повече увереност в играта на домакинските представители и до края те безпроблемно задържаха водачеството си, за да запишат трети пореден успех в надпреварата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ново шоу с марка Кирьос и Кокинакис: Австралийците вече са четвъртфиналисти на АО! Владислав Риждов
Теми:  
ариел бехар | Аустрелиън Оупън 2022 | гонзало ескобар | Двойки | Ник Кирьос | обзор | открито първенство на австралия | танаси кокинакис

Коментари





Следвайте ни в Facebook