От легенда към легенда: Меси също не пропусна да отдаде почит на Федерер

от в 04:17 на 17.09.2022
Калоян Соколов

Родър Федерери и Лионел Меси са двама атлети, между които определено може да намерим немалко сходства. Всеки един от тях притежава огромен приророден талант и едва ли ще е пресилено, ако кажем, че няма състезатели, които действат с по-голяма фантазия и креативност в техните спортове. Именно тези качества са помогнали на Федерер и Меси да бъдат сред най-разпознаваемите и успешни спортисти на нашето време, но за съжаление, то ще трябва съвсем скоро да свикнем с мисълта, че повече няма да видим швейцареца на корта за официален мач. Тази новина беше оповестена от самия 20-кратен шампион от Шлема, който разкри как ще си вземе сбогом с тениса на предстоящия Laver Cup, а аржентинската футболна икона не остана безучастна към въпросната вест и отправи следното послание към Маестрото:

"Гений, който е уникален за историята на тениса и остава пример за всеки един атлет. Пожелавам ти всичко най-добро на новата ти сцена и определено ще ни липсва да те виждаме на корта, където винаги успяваше да ни накараш да се наслаждаваме на играта ти" - завършва поста на носителя на 7 "Златни топки".

Самият Федерер пък не пропусна да отрази публикацията на Меси и му благодари, като също така му написа да остане винаги толкова специален.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
От легенда към легенда: Меси също не пропусна да отдаде почит на Федерер Калоян Соколов
Теми:  
atp | лионел меси | любопитно | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook