Отново в екшън: Григор излиза два пъти на корта днес в търсене на първата си победа на WTL!

от в 11:19 на 22.12.2023
Мартин Петков

Отборът на "Каните" изпрати повече от благополучно първия състезателен ден на демонстративния турнир World Tennis League, провеждащ се в Близкия изток, след като оглави класирането на надпреварата. Родната ни първа ракета Григор Димитров, който е част именно от този тим, обаче в личен план далеч не намери особени позитиви, предвид факта че остана в губещата страна и при двата двубоя, в които взе участие, но за сметка на това съотборниците му, в лицето на Стефанос Циципас, Паула Бадоса и Арина Сабаленка, изпълниха своята роля според очакванията, срещайки значително по-преодолими съперници, и подпечатаха крайната победа за състава с българско участие с 27:22 точки срещу селекцията на "Орлите".

Още днес пък настава време да се изиграят и вторите сблъсъци от състезанието в Абу Даби, като нашето внимание до голяма степен е насочено изцяло към откриващото съревнование за деня, което противопоставя отборите на "Каните" и "Соколите". Самият сблъсък между двата тима пък ще стартира в 13:00 часа българско време, като разпределението на състезателите сочи, че днес ще проследим нови два мача, в които на корта ще излезе Григор, като първият такъв е в карето заедно със Стефанос Циципас и се очаква да започне в 14:00 часа, докато другият се явява сблъсък на сингъл срещу световния номер 10 Тейлър Фриц и предвиденото му начало е 15:30 часа.

Програмата за втория състезателен ден на World Tennis League (начало 13:00 часа):

1. Арина Сабаленка / Паула Бадоса - Елена Рибакина / Сорана Кърстя 

2. Григор Димитров / Стефанос Циципас - Тейлър Фриц / Сумит Нагал

3. Паула Бадоса / Стефанос Циципас - Сорана Кърстя / Тейлър Фриц

4. Григор Димитров - Тейлър Фриц

5. Арина Сабаленка - Елена Рибакина


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Отново в екшън: Григор излиза два пъти на корта днес в търсене на първата си победа на WTL! Мартин Петков
Теми:  
world tennis league | Арина Сабаленка | григор димитров | Демонстративен турнир | елена рибакина | паула бадоса | стефанос циципас | тейлър фриц

Коментари





Следвайте ни в Facebook