Пиронкова: Не съм бързала да изглеждам "перфектно", тази Коледа е специална

от в 04:25 на 25.12.2018
Мария Петрова

Цветана Пиронкова разказа затова как е свикнала да прекарва Коледните празници. 2018 година ще бъде по-специален за нея, тъй като със съпруга й Михаил ще посрещнат светлите дни като родители на сина им Александър.

"Събираме се всички на Бъдни вечер, през деня заедно приготвяме трапезата. Имаме камина вкъщи, където гори "бъдник", и която внася невъобразим уют. Винаги сме украсявали цялата къща. Със сестра ми даже, когато бяхме деца, започвахме да си събираме пари 5-6 месеца преди празника, за да може да допълваме колекцията си от играчки всяка година," разказа Пиронкова преди Dir.bg.

Тя признава, че рядко е празнувала Нова година, тъй като в активните си дни като състезателка сезонът вече е започнал с първи дни на януари.

Пиронкова и семейството й никога не са мислели да се преместят от любимия Пловдив. "Много пъти са ми задавали този въпрос. Даже често съм срещала недоумение в събеседника си за това, че изборът ми е да живея в Пловдив. Истината е, че никога не сме правили планове да се преместим в чужбина, не съм усещала някаква липса, за да имам нужда да го направя. Това е родното ми място, тук са родителите ми, роднини, приятели, тук съм изградила живота си, а за мен всички тези неща са важни."

Пиронкова не е бързала да сваля килограми след раждането и да изглежда "перфектно" за кратък период. "Не съм бързала да свалям килограми и да спазвам диети. Периодът на бременност и този след раждане са много специално преживяване за всяка жена. Като казвам това, държа да подчертая, че не всичко е само "цветя и рози". Преминаването през това състояние е изключително предизвикателство както за физиката, така и за психиката на жената. В този период е важно да имаш подкрепа и разбиране от близките си. Мисля, че никоя жена не трябва да бъде притискана и обсъждана на тема външен вид и килограми, особено след като наскоро е родила."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Пиронкова: Не съм бързала да изглеждам "перфектно", тази Коледа е специална Мария Петрова
Теми:  
Коледа | пловдив | тенис | тенис бг | тенис бг пиронкова | тенис новини | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook