Програма за събота: Супербитката Джокович - Алкарас, както и Зверев - Циципас

от в 00:18 на 07.05.2022
Мирела Николова

Надпреварата от сериите "Мастърс 1000" в Мадрид вече навлиза в своята заключителна фаза, като днес ни предстои да станем свидетели на полуфиналните сблъсъци от мъжката част на турнира, които се очертава да бъдат повече от вълнуващи, тъй като всеки един от участниците в тях е член на челната десетка на световната ранглиста.

Първият от тях ще противопостави един срещу друг световния №1 и трикратен шампион в надпреварата Новак Джокович срещу 19-годишния представител на домакините, който вчера постави на колене Рафаел Надал, а именно Карлос Алкарас. До този момент двамата не са се срещали на корта в официален двубой и ще бъде изключително любопитно как ще подходи към срещата всеки един от тях, но едно е сигурно - шоуто е гарантирано. 

В другия сблъсък за място на финала ще се състезават миналогодишният шампион Александър Зверев и бившия финалист в турнира Стефанос Циципас. Дотук и двамата показаха отлична игра и постигнаха серия от убедителни победи, което предвещава оспорвана битка с непредвидим край.

Освен че ще бъдат определени двамата финалисти при мъжете, днес ще стане ясна и коя ще е новата шампионка при дамите, като за титлата ще се борят Джесика Пегула и Онс Жабер, които досега са се срещали общо 4 пъти и са си разменили по 2 победи. Евентуален триумф би означавал първи трофей на ниво WTA 1000 за всяка от двете състезателки, но коя ще бъде тя, предстои да разберем тази вечер.

Програмата за събота в Мадрид:

Стадион "Маноло Сантана" (начало 14:30 часа):

1. Дезири Краучик/Деми Шуурс - Габриела Дабровски/Джулиана Олмос

2. Новак Джокович - Карлос Алкарас (не преди 17:00 часа)

3. Джесика Пегула - Онс Жабер (не преди 19:30 часа)

4. Стефанос Циципас - Александър Зверев (не преди 22:00 часа)

 

 

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за събота: Супербитката Джокович - Алкарас, както и Зверев - Циципас Мирела Николова
Теми:  
atp | александър зверев | карлос алкарас | мадрид | новак джокович | програма | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook