Само за ценители: Най-вълнуващите точки от зрелището между Димитров и Де Минор (видео)

от в 04:56 на 18.02.2023
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров продължава с феноменалните си изяви в турнира от категория АТР 500 в Ротердам и през днешния ден ще излезе отново на корта в зала "Ахой" в опит да достигне своя първи финал от 5 години насам. За да намери място в полуфиналната фаза на състезанието, вчера българинът надделя в изключително драматичен сблъсък със световния №25 Алекс Де Минор, завършил с тайбрек в решителния трети сет.

Хасковлията изостана с пробив в началото на заключителната част, но въпреки това намери начин да се завърне в резултата и да доведе нещата до тайбрек. Там той отново изпита трудности, бивайки изправен пред два поредни мачбола, ала за пореден път засвидетелства своя борбен дух и съумя да спечели последните 4 точки в срещата, за да се поздрави с крайната победа.

Срещата бе изпълнена с изобилие от динамични и продължителни разигравания, в които всеки от двамата тенисисти не пропускаше да се възползва от възможност да ускори топката и да вземе инициативата. Първата ни ракета на няколко пъти вдигна залата на крака с някои свои великолепни изпълнения, последното от които дойде на самия мачбол. В случай че искате да изгледате не само него, но и цялата селекция от най-добрите точки в хода на двубоя, то можете да го направите тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Само за ценители: Най-вълнуващите точки от зрелището между Димитров и Де Минор (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно | ротердам

Коментари





Следвайте ни в Facebook