Шиникова не успя да се справи с Крейчикова и напусна Prague Open

от в 19:08 на 13.07.2021
Диана Андреева

Изабелла Шиникова за съжаление не успя да поднесе голяма изненада още в началото на Prague Open и отстъпи в последователни сетове на Барбара Крейчикова. Българката намери място в основната схема на надпреварата след две впечатляващи победи, ала днес се предаде след малко над 60 минути игра - 6:2 6:3. С това Шиникова сложи край на участието си в събитието, но имайки предвид, че нейната опонентка спечели Ролан Гарос само преди броени седмици, представянето й със сигурност бе достойно. 

Мачът започна на много високи обороти, а Крейчикова първа достигна до пробив. Авансът на чехкинята обаче бе бързо заличен, а нивото, на което Шиникова играеше, беше феноменално. Шампионката от Ролан Гарос обаче реализира нов брейк, а от там нататък доминацията й на корта бе видима. Барбара играеше много по-уверено и това я доведе до спечелването на откриващия сет.

Впоследствие Крейчикова продължи да налага темпото в разиграванията, а Шиникова сякаш беше приела факта, че ще допусне поражение и играеше много по-пасивно, в сравнение с началните минути. Без никакви колебания Барбара спечели и тази част, а с това и се поздрави с крайната победа.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шиникова не успя да се справи с Крейчикова и напусна Prague Open Диана Андреева
Теми:  
барбора крейчикова | изабелла шиникова

Коментари





Следвайте ни в Facebook