Шоу в навечерието на Аустрелиън Оупън: Кирьос и Джокович излизат в мач помежду си

от в 10:41 на 09.01.2023
Калоян Соколов

Ник Кирьос и Новак Джокович нямаха особено топла връзка помежду си през годините, като австралиецът неведнъж обвиняваше бившия номер едно, че е вманиачен в това да се хареса на всички. Кирьос се съмняваше в искреността на поведението от страна на сърбина и открито се е присмивал на начина, по който Ноле изпраща сърца към публиката след спечелен мач, само че всичко се промени по време на миналогодишния Аустрелиън Оупън. Тогава шампионът от Вашингтон беше един от малцината, които изразиха подкрепата си към балканеца, когато той бе депортиран от Зеления континент.

Въпросната протегната ръка не остана незабелязана от 21-кратния носител на "мейджър" трофеи и оттогава връзката между двамата е значително по-добра, а всичко това дори започна да прилича на потенциално ново приятелство, тъй като двамата имаха облог победителят да заведе загубилия на вечеря след финала им на Уимбълдън, като освен това Ник непрекъснато намеква в последните дни, че е много вероятно да го видим заедно с Джокович в тандем на някоя от двойковите надпревари през сезона.

Сега пък шампионът и подгласникът от "свещената трева" са решили да ни зарадват с благотворителен мач помежду си, който ще се проведе този петък (13 януари) от 9:30 часа българско време на "Род Лейвър Арена". Самият Джокович потвърди как неговият съперник е искал сетовете в срещата да не бъдат пълни, така че вероятно ще станем свидетели на по-кратък формат, а събраните средства от билетите ще отидат за благотворителност.

Вие пък бихте могли да проследите двубоя чрез нашите традиционни линкове в секцията "Гледай на живо"


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шоу в навечерието на Аустрелиън Оупън: Кирьос и Джокович излизат в мач помежду си Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook