Шоуто на Кирьос: Сервиси между краката, купища импровизации и победа над Андерсън!

от в 10:41 на 28.07.2021
Калоян Соколов

Ник Кирьос е един от играчите, които се изявяват доста рядко през новия сезон, само че винаги е специално, когато го видим на корта и австралиецът за пореден път не разочарова своите привърженици, дарявайки ги със солидно количество шоу и качествена победа над Кевин Андерсън на старта на ATP 250 надпреварата в Атланта.

Бившият двукратен финалист от Шлема наскоро спечели титлата в Нюпорт и наглед изглеждаше в отлична форма, но Кирьос не срещна трудности и се наложи със 7:6(4) 6:4, за да си осигури среща с водача в схемата Камерън Нори.

Световният номер 58 имаше точки за пробив още в откриващия гейм на мача, но вездесъщият сервис на Андерсън се намеси и го спаси. В хода на сета категорично именно Ник разполагаше с по-добрите шансове да пробие и това си пролича в последвалия тайбрек, където той напълно обезличи опонента си и вече разполагаше със солиден аванс.

Канберецът повиши още повече равнището си във втория сет, в който често можехме да го видим да изпълнява сервиси отдолу, а те често хващаха неподготвен "гиганта", а ударите между краката също намериха място на корта и накараха публиката да аплодира бурно Кирьос. Австралиецът пък сервираше все така безкомпромисно и намери сили най-после да пробие, пласирайки неспасяем бекхенд ретур и впоследствие затвори мача с 15-тия си ас.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шоуто на Кирьос: Сервиси между краката, купища импровизации и победа над Андерсън! Калоян Соколов
Теми:  
atp | атланта | Ник Кирьос | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook