Стил и класа: Роджър и Мирка Федерер присъстваха на Седмицата на модата в Париж (снимки)

от в 14:31 на 26.01.2023
Мирела Николова

В края на миналия месец септември Роджър Федерер изигра своя последен професионален мач, сбогувайки се с тениса пред препълнената зала "О2 Arena" в Лондон . Още тогава швейцарецът заяви, че това не е "сбогом", а по-скоро "довиждане", тъй като занапред възнамерява да остане близо до спорта, който му е дал толкова много през годините. През този сезон 20-кратният носител на титли от Големия шлем имаше възможност да се завърне на Аустрелиън Оупън, след като получи специална покана да бъде гост на надпреварата, но впоследствие стана ясно, че Маестрото е отхвърлил въпросното предложение, като предполагаемата причина за това е, че иска да прекара повече време със семейството си.

Друга позитивна промяна в живота на Федерер след отказването от тениса е, че сега той има възможност да се отдаде на някои от любимите си занимания, които преди е трябвало да остави на заден план, като едно от тях е карането на ски. Преди няколко дни той публикува кратко видео в социалните мрежи, в което си личи, че се наслаждава на времето си на пистата. 

През вчерашния ден пък рекордьорът по титли от Уимбълдън за пореден път засвидетелства своя ненадминат стил по време на Седмицата на модата в Париж. На събитието, което се провежда между 23 и 26 януари, присъстваха редица знаменитости, а Федерер бе в компанията на своята съпруга Мирка и главната редакторка на списание Vogue Ана Уинтур, която е сред най-близките приятели на Маестрото и която нееднократно сме виждали в ложата на легендарния тенисист в двубои с негово участие.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Стил и класа: Роджър и Мирка Федерер присъстваха на Седмицата на модата в Париж (снимки) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | мирка федерер | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook