Йелена Янкович ще си партнира с Джокович на Adria Tour

от в 15:47 на 05.06.2020
Димитър Беловски

Бившата №1 при жените Йелена Янкович ще се завърне на корта на организирания от Джокович турнир Adria Tour. Сръбската тенисистка ще си партнира със самия Джокович. За това съобщи самата Янкович във видео обръщение към феновете на тениса.

„Щастлива съм, че ще се присъединя към това невероятно тенис събитие в Белград. Страхотна идея на Новак да направи турнир, тъй като ще зарадва публиката. Ще бъде спектакъл. Щастлива съм, че ще играя пред домашна публика в Белград. Излязох за последен път на корта през септември 2017 година. Ще се видим скоро“, заяви Янкович.

„Много съм щастлив, че Йелена ще се завърне на корта след дълго време. Заедно ще сме част от Adria Tour“, сподели от своя страна Джокович.

Бившата първа ракета на света и настоящия №1 в света ще се изправят срещу Ненад Зимонич и Олга Данилович, а мачът ще се проведе на 12 юни.

За последно Янкович игра през септември 2017 година на US Open, когато отстъпи пред Петра Квитова след 5:7, 5:7.

В турнира ще вземат участие Григор Димитров, Александър Зверев, Марин Чилич, Борна Чорич, Виктор Троицки, Доминик Тийм и Дамир Джумхур.

Adria Tour представлява поредица от мини турнири, които ще се проведат в Сърбия, Хърватия, Черна гора и Босна и Херцеговина. Интересът към събитието е огромно като първите 1 000 билета бяха продадени за рекордните 7 минути.

 

Оцени тази статия:
Йелена Янкович ще си партнира с Джокович на Adria Tour Димитър Беловски
Теми:  
adria tour | йелена янкович | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook