Жребият в Москва: Неудържимият Медведев започва срещу сънародник

от в 08:36 на 13.10.2019
Калоян Пламенов

Жребият за турнира от ATP 250 в Москва бе изтеглен, а шампионът Карен Хачанов ще има много трудна задача да защити трофея си, тъй като в надпреварата ще участва и неговия добър приятел и сънародник Данил Медведев, който се намира в сензационна форма.

Надпреварата ще се играе на твърда настилка и ще започне от утре, а финалът ще бъде в неделния ден на следващата седмица. Наградният фонд е 922 хиляди щатски долара.

Лидер при поставените в основната схема логично е Данил Медведев, който като такъв почива на старта, а във втория кръг ще срещне победителя от мача между двамата представители с wild card между Алибек Качмазов и Ален Авиджба, които са руснаци.

Водач в долната половина на схемата и втори при поставените е шампионът Карен Хачанов, който започва също от втория кръг срещу Филип Колшрайбер или французина Пиер Юг-Ербер. 

Марин Чилич е трети при поставените. Той ще стартира срещу Иво Карлович или Аляж Бедене от втория кръг, а четвъртият поставен Душан Лайович ще започне срещу Хуан Игнасио Лондеро или квалификант от втория кръг.

Кристиан Гарин, пети при поставените, обаче започва от първия кръг с мач срещу Андреас Сепи. Андрей Рубльов е шести поставен и има трудна задача на старта - среща срещу намиращия се в доста добра форма казахстанец Александър Бублик.

Възможни 1/4-финали:
Данил Медведев - Андрей Рубльов
Марин Чилич - Миомир Кечманович
Адриан Манарино - Душан Лайович
Кристиан Гарин - Карен Хачанов


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият в Москва: Неудържимият Медведев започва срещу сънародник Калоян Пламенов
Теми:  
данил медведев | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в москва

Коментари





Следвайте ни в Facebook