Зверев записа девета поредна победа и е на осминафинал в Париж

от в 18:58 на 04.11.2020
Диана Андреева

Въпреки всички новини около Александър Зверев през изминалата седмица, световният номер седем не позволи това да повлияе на представянето му на корта и след категоричното 6:2 6:2 надделя над младия Миомир Кецманович.

Кецманович, който е считан за един от обещаващите сръбски тенисисти, показа мноко убедителна игра в мача си срещу Джон Милман вчера, но днес, след едва 55 минути на корта, отстъпи на Зверев. Световният номер 42 не достигна до нито една точка за пробив по време на цялатя среща, което в комбинация с нестабилен начален удар, му попречи да достигне до победа в двубоя и по този начин той сложи край на участието си в Париж. Последният ATP турнир в графика на Кецманович е Sofia Open, където той в момента е последен в списъка за основната схема.

Зверев от своя страна продължи невероятното си представяне от Кьолн, където германецът спечели два последователни турнира. Саша беше много агресивен от всяка една точка на корта, както и се придвижваше перфектно, като благодарение на това изцяло контролираше разиграванията от началото до края на срещата.

В следващия си мач световният номер седем очаква друг тенисист, заявил участие за Sofia Open, а именно Адриан Манарино. До сега французинът няма нито една победа срещу този си опонент, като това ще бъде пета среща между тях. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев записа девета поредна победа и е на осминафинал в Париж Диана Андреева
Теми:  
александър зверев | париж мастърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook