Звездно присъствие в публиката: Сестри Уилямс изгледаха мача на Григор Димитров

от в 07:44 на 18.02.2022
Калоян Соколов

Приятелството между Григор Димитров и сестрите Уилямс не е тайна за никого. Българинът се познава добре със Серина от времената, когато двамата се подготвяха заедно в парижката академията на Патрик Муратоглу, а впоследствие първата ни ракета с сближи и с Винъс. Американките и родният ни представител често могат да бъдат забелязани заедно на тренировъчния корт или на някое светско събитие, като непрекъснато се шегуват помежду си и редовно коментират снимките си в социалните медии.

Самата 23-кратна шампионка от Шлема е определяла Гришо за най-добрия си приятел в ATP Тура, което прави чувствата между тях взаимни, защото нашият сънародник е споделял неведнъж колко много се вдъхновява от по-малката сестра Уилямс и я счита за един от най-близките хора в неговото обкръжение.

Винъс също има силно развита връзка с Григор, която сами имахме възможността да видим ясно в края на 2020-та. Тогава двамата проведоха съвместна тренировка и я направиха достъпна за гледане в реално време, а в нея ясно можехме да отличим отличните им взаимоотношения, които ги караха да изглеждат съвсем естествено пред камера.

Днес пък сестрите Уилямс решиха да подкрепят Димитров по време на откриващия му мач от надпреварата в Делрей Бийч. Легендарните тенисистки живеят в щата Флорида, а именно там се провежда текущия турнир и те не пропуснаха да посетят събитието, за да вдъхнат кураж на хасковлията. Серина се появи единствено за срещата на световния номер 26, докато нейната сестра изгледа и двубоя с участието на Райли Опелка, с когото са спрягани за двойка.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Звездно присъствие в публиката: Сестри Уилямс изгледаха мача на Григор Димитров Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | винъс уилямс | григор димитров | делрей бийч | любопитно | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook