Бекхенд гръмотевица: Григор изстреля уинър със 150 километра в движение по правата (видео)

от в 08:21 на 01.04.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров изглеждаше готов да завоюва титлата на Мастърса в Маями, показвайки невероятно ниво на тенис през целия тунир, което му позволи да запише победи над играчи от ранга на Хуберт Хуркач, Карлос Алкарас и Александър Зверев. За съжаление, то Яник Синер беше в съвсем различна лига спрямо всеки един от изброените тенисисти и напълно надигра първата ни ракета в сблъсъка за трофея.

Все пак българинът остави своя отпечатък във финалния двубой, въпреки че спечели само 4 гейма и впечатли с някои страхотни изпълнения в промеждутъка между старта на срещата и началото на втория сет. Безспорно пък най-доброто отиграване на българина дойде в дебютната точка от третия гейм на втората част, когато той демонстрира мощта на обратния си удар, пласирайки свръзвуков бекхенд уинър по правата в движение, който достигна скорост от 150 километра в час.

Това се оказа един от последните проблясъци на българина в срещата, защото той допусна пробив в същото си подаване и оттам насетне не взе нито гейм повече до приключването на срещата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бекхенд гръмотевица: Григор изстреля уинър със 150 километра в движение по правата (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | hotshot | бгтенис | григор димитров | маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook