Белград: Оте с шеметен обрат над Карацев, Фонини откри категорично кампанията си

от в 16:04 на 21.04.2022
Диана Андреева

Фабио Фонини се намира далеч от най-добрата си форма от началото на сезон 2022. Италианският състезател обаче през днешния ден се представи повече от подобаващо и потегли с разгромен успех участието си на турнира от серията ATP 250 в Белград. Фонини не остави абсолютно никакъв шанс на своя съперник Айлаж Бедене и след 6:2 6:3 уверено продължи към 1/4-финалната фаза на надпреварата.

Макар категоричния успех, Фонини не беше напълно безпогрешен в представянето си. Италианецът дори изостана в резултата с пробив и 0:2 в откриващия сет, но именно това бе повратният момент в срещата и скоро след това той напълно пое контрола в свои ръце, за да може без да губи концентрация нито за миг повече, да продължи уверено към следващия етап. В спор за място в 1/2-финалната фаза на събитието бившият представител на топ 20 предстои да премери сили с непознат за себе си съперник - Оскар Оте.

За да се класира към четвъртфиналите, Оскар Оте шокира бившия шампион на Serbia Open - Аслан Карацев, в друг мач от програмата за деня. Германският състезател се оказа по-настоятелен в ключовите моменти и успявайки да запази хладнокръвие до последната точка, той надделя с крайното 6:7(4) 6:1 6:3.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Белград: Оте с шеметен обрат над Карацев, Фонини откри категорично кампанията си Диана Андреева
Теми:  
atp | аслан карацев | оскар оте | тенис турнир в белград | фабио фонини

Коментари





Следвайте ни в Facebook