Доналд Тръмп е поканил Надал в Белия дом

от в 10:10 на 13.02.2020
Димитър Беловски

Световният №2 Рафаел Надал е получил покана от президента на САЩ, Доналд Тръмп, да придружи испанското кралско семейство на държавна вечеря в Белия дом.

Все още обаче не потвърдено дали Надал е приел поканата американския президент, тъй като не се знае дали ще има време в натоварения си график.

Кралското семейство на Испания ще посети САЩ на 21 април 2020 по покана на Тръмп. Крал Дон Фелипе и кралица Доня Летисия са били приемани и преди в Белия Дом, а това се случва през юни 2018 по време на официална визита. Този път срещата обаче ще има държавен характер на най-високо ниво между двете държави.

Според испанския ежедневник ABC, Тръмп е специално заинтересуван от присъствието на Надал на вечерята в Белия дом. Обикновено държавните вечери са посещавани и от изтъкнати личности от държавата-гост в областта на изкуството, културата, спорта или други дисциплини.

Присъствието на Надал изглежда трудно, тай като ако той достигне до финала на Мастърса в Монте Карло, ще му се наложи да спори за титлата на 19 април. Надал е записал и участие на турнира в Барселона, който започва на 20 април.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Доналд Тръмп е поканил Надал в Белия дом Димитър Беловски
Теми:  
доналд тръмп | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook