Джокович: Агаси е моят ключ към преминаването на трудностите

от в 13:05 на 25.05.2017
Калоян Пламенов

Бившият лидер в световната ранглиста при мъжете Новак Джокович призна, че е разговарял не само с Андре Агаси, който ще му бъде треньор, но и с още много други големи тенис звезди от миналото.

Все пак обаче сърбинът "изплю камъчето", след като заяви, че американецът е истинско вдъхновение за него и според него той напълно разбира през какъв период минава.

"През последните няколко седмици говорих с много от звездите в миналото", признава сърбинът, цитиран от "Гадзета дело Спорт".

"За мен е много важно да разбера някои от особеностите в живота на един тенисист, а не да научавам нови трикове. Според мен Агаси е идеалният треньор за мен. И още по-важното е, че той е преминавал през това, през което преминавам и аз.

"Вдъхновен съм от неговия стил честно казано. Той намразва тениса и след пълно господство на корта излетя от топ 100, а след това бе в състояние да се завърне и отново да оглави световната ранглиста. 

"Андре е човек, който знае как да преминава през трудностите и може да ми помогне много в това отношение", каза още сърбинът. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович: Агаси е моят ключ към преминаването на трудностите Калоян Пламенов
Теми:  
андре агаси | новак джокович | тенис легенди

Коментари





Следвайте ни в Facebook