Жребият за VSSport Open беше изтеглен

от в 14:30 на 26.04.2022
Tennis.bg

Един от най-силните турнири за аматьори и любители VSSport Open ще се проведе за втора поредна година. Надпреварата ще се състои на кортовете на ТК Ника в кв. Сарафово, Бургас от 6 до 8 май. И тази година турнирът е разделен в две категории - "Екстра" и "Любители". Общо 32 състезатели ще вземат участие в "Екстрата", където титлата си ще защитава Иван Притъргов. Освен него сред фаворитите за спечелване на титлата ще бъдат Георги Плешков, Дани Куриян, Радо Владимиров, Калин Кънчев, Тодор Митев, Димитър Авджиев и Слави Делчев, които са и водачите на групи.

Не по-малко интересна се очертава да бъде надпреварата в категория "Любители", където феновете на играта ще могат да видят и три легенди на българския футбол. Това са Бронзовият медалист Красимир Балъков, бившият таран на Левски Георги Чиликов, както и бившият халф на националния отбор Георги Сърмов.

При любителите надпреварата включва 12 групи от по 4 човека, както най-добрите 32 ще се класират за втората фаза.

"Както казахме и миналата година, нашата амбиция е да надграждаме турнира и той да става все по-атрактивен всяка година. Като фенове на тениса, ние искаме да предложим на всички участници едно наистина незабравимо тенис изживяване", коментираха организаторите от VSSport.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Жребият за VSSport Open беше изтеглен Tennis.bg
Теми:  
аматьори | бгтенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook