Кирьос с тежки признания: Искрено исках да се самоубия, стигнах до психиатрична клиника

от в 19:28 на 14.06.2023
Мирела Николова

Ник Кирьос е едно от главните действащи лица в документалния сериал за тенис Break Point, първата част от който бе излъчена през януари. Останалите пет епизода от поредицата ще бъдат достъпни по-късно този месец, където канберецът отново ще има централна роля. Австралийската медия The Australian съобщава, че във втората част от сериала Кирьос ще направи някои разкрития за миналото си, в което е стигнал до състояние да обмисля отнемане на живота си през лятото на 2019-а.

"Имах самоубийствени мисли, не исках да стана от леглото си, камо ли да играя пред милиони. Пиех алкохол, взимах наркотици, изгубих връзката си със семейството и близките ми, отблъснах всички свои близки приятели. Искрено обмислях да се самоубия.

Загубих на Уимбълдън и когато се събудих, видях, че баща ми беше седнал на леглото ми и плачеше. Това беше повратният момент. Казах си: "Добре, не мога да продължавам повече така". Влязох в психиатрична клиника в Лондон, за да разреша проблемите си. Ако погледнете отблизо дясната ми ръка, ще видите белези от самонаранявания", признава финалистът от миналогодишния Уимбълдън.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кирьос с тежки признания: Искрено исках да се самоубия, стигнах до психиатрична клиника Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook