Любовта пред тениса: Свитолина попита за резултата от мача на Монфис по време на своя двубой (видео)

от в 19:46 на 02.09.2023
Мирела Николова

Елина Свитолина и Гаел Монфис са една от най-обичаните двойки в света на тениса, като нееднократно са споделяли как се мотивират взаимно да постигат високи резултати. Дори по време на своите двубои, двамата не спират да проявяват загриженост един към друг, което стана видно от мачовете им в четвъртък, които се проведоха по едно и също време.

Докато траеше една от почивките по време на срещата между Свитолина и Анастасия Павлюченкова, украинката се обърна към съдията на стола с молба да узнае дали двубоят на нейния съпруг вече е започнал, като впоследствие разкри и какво я е подтикнало да направи това.

"Просто се опитах да получа доза мотивация от него. Знаех, че той играе на Grandstand тогава. В онзи период от мача не бях на нивото, на което ми се искаше, и се нуждаех от нещо, което да ми вдъхне енергия, така че си мислех за него", обясни с усмивка в интервюто си на корта бившата №3.

На своята пресконференция Гаел Монфис бе попитан дали е разбрал за този любопитен момент от мача на съпругата си, при което той на свой ред призна, че е направил абсолютно същото. "Не, не съм видял това видео. Аз също попитах рефера за резултата от нейния двубой, но го помолих да бъде по-дискретен. Ситуацията при нас е такава, че всеки от двама ни иска да е сигурен, че всичко е наред с другия", сподели французинът.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Любовта пред тениса: Свитолина попита за резултата от мача на Монфис по време на своя двубой (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | us open 2023 | wta | гаел монфис | елина свитолина | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook