Навратилова: Очаквам Федерер да победи Надал, виждам го финалист в Мелбърн

от в 18:17 на 18.01.2019
Калоян Пламенов

Легендарната Мартина Навратилова смята, че Роджър Федерер и Рафаел Надал ще достигнат до 1/2-финалите на Откритото първенство на Австралия и ще се изправят един срещу друг, тъй като според нея няма какво да ги спре преди това.

Двамата могат да се срещнат на крачка от финала, а екс-първата ракета в световната ранглиста е на мнение, че Маестрото ще спечели големия сблъсък по пътя към своя пореден финал в Мелбърн. 

"Роджър и Рафа трябва да играят помежду си на 1/2-финалната фаза и изглежда, че ще го направят", обяви Навратилова, цитирана от британското издание "Метро".

"Според мен Федерер ще победи и ще достигне до финала. На този бърз корт и на тази настилка бих му дала предимство в момента. Освен това тези топки са доста по-бързи от топките, които се използваха през миналата година, а те също са предимство".

Маестрото има да защитава трофея, който спечели през миналата година на същия турнир, но според букмейкърите тази година фаворит за отличието е Новак Джокович, който се представя доста силно през последните месеца.

Играй и спечели билети за Sofia Open с Tennis.bg


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

Оцени тази статия:
Навратилова: Очаквам Федерер да победи Надал, виждам го финалист в Мелбърн Калоян Пламенов
Теми:  
australian open | мелбърн | открито първенство на австралия | рафаел надал | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook