Нори преди двубоя с Григор: С всеки следващ мач ставам все по-добър

от в 12:57 на 15.10.2021
Мирела Николова

Григор Димитров изживява най-добрия си период от дълго време насам и благодарение на своята изключителна игра се класира за полуфиналната фаза на Мастърса в Индиън Уелс за първи път в своята кариера, което стана факт след зрелищна победа над Хуберт Хуркач в ранните часове на днешния ден. Така нашият сънародник се класира за своя първи полуфинал на Мастърс надпревара от 2019-а година насам, а в събота той ще търси и място на финала в Индиън Уелс, като единственото препятствие, което го дели от подобно нещо, се казва Камерън Нори.

Вчера британецът постигна повече от безкомпромисна победа над Диего Шварцман с 6:0 6:2, а ето и какво каза той по отношение на представянето си в четвъртфиналите, както и през цялата година дотук.

"Всичко се случи по моя начин днес“, каза британският представител в интервюто си на корта. "Още от самото начало таймингът ми беше на отлично ниво. Мислех, че ме очаква дълъг мач, защото всеки от предишните ни двубои беше изключително дълъг и труден във физически аспект. Улучих много линии в първия сет и останах достатъчно солиден и във втория. Сервирах добре, когато беше необходимо. Наистина съм много щастлив, че успях. Това е голяма победа за мен."

"Тази година бях доста последователен“, добави Нори. "Мисля, че се справям страхотно на сервис и ретур, все по-уверен съм във важните точки. Бях малко по-агресивен и чувствам, че с всеки следващ мач трупам ценен опит и ставам все по-добър. Истински щастлив съм."

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нори преди двубоя с Григор: С всеки следващ мач ставам все по-добър Мирела Николова
Теми:  
atp | григор димитров | индиън уелс | интервю | камерън нори | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook