Нова радостна вест: Носител на 3 АТР титли посрещна второто си дете!

от в 18:58 на 21.08.2023
Мирела Николова

Семейството на Николас Джари се увеличи с още един член, след като през днешния ден чилиецът посрещна своята втора рожба. Щастливата новина бе оповестена в социалните мрежи от съпругата на тенисиста - Лаура Урути, която публикува серия от кадри с новороденото момче, носещо името Сантяго.

Любопитното е, че през изминалата седмица чилийският представител трябваше да участва на Мастърса в Синсинати, но взе решение да се откаже от надпреварата във втория кръг, за да бъде до съпругата си в момента на раждането.

Николас и Лаура се ожениха през през декември 2020 година, а малко повече от година по-късно се роди и техният първи син Хуан, който по-рано през този сезон очарова всички фенове на тениса по време на церемонията по награждаването на турнира в Сантяго. 

В момента Джари се радва на сериозен подем и в професионален план, тъй като по-рано през 2023-та завоюва титлите в Сантяго и Женева и благодарение на отличните си изяви понастоящем заема своята върхова 24-та позиция в световната ранглиста. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tenis Chile (@tenischileoficial)

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нова радостна вест: Носител на 3 АТР титли посрещна второто си дете! Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | Николас Джари

Коментари





Следвайте ни в Facebook