Новак Джокович за чувството отново да бъде шампион на Ролан Гарос

от в 21:04 на 13.06.2021
Диана Андреева

Новак Джокович реализира немислим обрат над световния номер пет Стефанос Циципас и вдигна своя 19-ти трофей от Големия шлем. Сърбинът навакса пасив от 0:2 сета и успя да се поздрави с крайната победа, а щом му бе връчена титлата от надпреварата в Париж, той отговори на няколко въпроса, но избра да не бъде кратък, за да не "отегчава" публиката и ззрителите. Ето какво сподели Ноле:

"Знам как се чувства Стефанос, защото и аз съм бил в подобна позиция. Подобни мачове обаче те изграждат като човек и съм сигурен, че ще спечелиш не един, ами много повече титли от Големия шлем в най-скоро време. Чест и почитания на твоя екип. 

Тази титла за мен е една сбъдната мечта, особено след подобна битка. Да бъдеш тук шампион е едно от трудните неща в нашия спорт, защото е нужно много вдъхновение и усилия, за да извървиш пътя до трофея. Постоянно намирам нови извори на мотивация и именно това ми помага да печеля. Благодарен съм, че зад себе си имам моето семейство и моят екип, които винаги ме подкрепят. Без тях нямаше да бъда тук."

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Новак Джокович за чувството отново да бъде шампион на Ролан Гарос Диана Андреева
Теми:  
джокович | новак джокович | ролан гарос | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook