Радукану: Имах резервирани самолетни билети за края на квалификациите

от в 14:22 на 09.09.2021
Мирела Николова

18-годишната Ема Радукану несъмнено изживява най-хубавите две седмици в своя живот досега, след като се класира за първия си полуфинал на турнир от Големия шлем. Британката трябваше да премине през квалификациите, за да влезе в основната схема, където направи истински фурор и в ранните часове на утрешния ден ще спори с Мария Сакари за място в двубоя за титлата на US Open 2021, а ето и какво сподели световната №150 за преживяното до момента след четвъртфиналната си среща.

"Гледам мач за мач и просто се стремя да се фокусирам върху следващия си двубой. Изобщо не очаквах да съм тук и ако трябва да бъда откровена, имах закупени самолетни билети за края на квалификациите, така че имах доста приятен проблем. Изпитвам истинска наслада от това, което ми се случва в момента.

Днес на корта си казах: "Това може да е последният път, в който играеш на стадион "Артър Аш", затова просто играй и се наслаждавай на всеки момент тук". Опитвам се да контролирам всичко, което ми е по силите. Това отношение към нещата ми помага и няма да го променям", допълни още талантливата британка.

Източник: Sportskeeda

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Радукану: Имах резервирани самолетни билети за края на квалификациите Мирела Николова
Теми:  
us open | wta | ема радукану | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook